Kuřecí prsa v kokosovém obalu
Netradiční dobrota s příchutí kokosu inspirovaná překrásným Karibikem.
recept,fotorecept,kuřecí prsa,džus pomerančový 100%,kokos strouhaný,Kuřecí maso,Bezlaktózové
Kuřecí maso
Ingredience
Ingredience
džus pomerančový 100% | 200 | mililitrů | |
kokos strouhaný | 150 | gramů | |
kuřecí prsa | 500 | gramů | |
mouka hladká | 100 | gramů | |
olej slunečnicový | 100 | mililitrů | |
pepř černý mletý | - | ||
sůl | - |
Recept
1.
kuřecí prsa 500 gramů • džus pomerančový 100% 200 mililitrů
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na tenčí řízky. Vložíme je do misky s pomerančovým džusem. Necháme marinovat cca 30 minut.
3.
mouka hladká 100 gramů • kokos strouhaný 150 gramů
Připravíme si trojobal -mouka, pomerančový džus, kokos. Nejprve je obalíme v mouce, namočíme do pomerančového džusu a obalíme ve strouhaném kokosu.
4.
olej slunečnicový 100 mililitrů
Osmažíme na pánvi s olejem dozlatova. Podáváme se svěžím přímořským salátem.
Dobrou chuť!