Kuřecí prsa plněná dýňovým pestem
Recept na přípravu kuřecího masa s bohatou nádivkou z dýně a kešu oříšků.
recept,fotorecept,dýně hokaido,ořechy kešu ,kuřecí prsa,Kuřecí maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Kuřecí maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 50 | gramů | |
dýně hokaido | 100 | gramů | |
kukuřice sterilovaná | 75 | gramů | |
kuřecí prsa | 4 | kusy | |
olej slunečnicový | 2 | polévkové lžíce | |
ořechy kešu | 50 | gramů | |
paprika červená mletá | ¼ | čajové lžičky | |
sůl | ¾ | čajové lžičky |
Recept
1.
dýně hokaido 100 gramů • ořechy kešu 50 gramů • kukuřice sterilovaná 75 gramů • cibule 50 gramů • sůl ½ čajové lžičky
Uvedené ingredience spolu rozmixujeme.
3.
Kapsy plníme připravenou směsí. Otvor uzavřeme špejlí.
4.
sůl ¼ čajové lžičky • paprika červená mletá ¼ čajové lžičky
Naplněná prsa uložíme na vymazaný pekáč. Osolíme a posypeme paprikou.
Dobrou chuť!