RECEPTY

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Tip na nedělní oběd. Recept je energeticky odlehčený použitím jogurtu místo sladké smetany, na chuti skutečně neztratí.

recept,fotorecept,cibule,kuřecí prsa,paprika červená mletá,jogurt bílý 3,5% tuku,Kuřecí maso,Recepty maďarské kuchyně

Kuřecí maso

Recepty maďarské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule200gramů
jogurt bílý 3,5% tuku200gramů
kuřecí prsa750gramů
mléko200mililitrů
mouka hladká50gramů
olej slunečnicový4polévkové lžíce
paprika červená mletá2čajové lžičky
sůl1čajová lžička
voda250mililitrů

 

Recept

1. 

cibule 200 gramů  olej slunečnicový 4 polévkové lžíce

Cibuli očistíme a dosklovita opečeme na oleji.

Cibuli očistíme a dosklovita opečeme na oleji....

2. 

kuřecí prsa 750 gramů  sůl 1 čajová lžička

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kostky. Maso přidáme k cibuli a necháme ho zatáhnout. Osolíme.

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kostky....

3. 

paprika červená mletá 2 čajové lžičky  voda 250 mililitrů

Přidáme papriku, rychle promícháme a hned zalijeme vodou. Pod pokličkou vaříme 30 minut.

Přidáme papriku, rychle promícháme a hned...

4. 

mléko 200 mililitrů  jogurt bílý 3,5% tuku 200 gramů  mouka hladká 50 gramů

Mléko smícháme s jogurtem a moukou, přilijeme k masu a převaříme.

Mléko smícháme s jogurtem a moukou, přilijeme...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit