Krůtí soté s pórkem

Recept na vynikající jemné krůtí stehno s pórkem a koriandrem.
recept,fotorecept,krůtí stehna,pórek,rajčata cherry,Krůtí maso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Krůtí maso
Ingredience
Ingredience
koriandr | 0 ?? | kcal | |
krůtí stehna | 800 1120 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 3 405 | polévkové lžíce kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
pórek | 70 33 | gramů kcal | |
rajčata cherry | 30 6 | gramů kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
vývar kuřecí | 150 179 | mililitrů kcal | |
česnek | 3 17 | stroužky kcal |
Recept

2.
česnek 3 stroužky • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • vývar kuřecí 150 mililitrů • sůl ¼ čajové lžičky
Na rozpálenou pánev nalijeme olej a maso zatáhneme ze všech stran. Opepříme, osolíme, přidáme nakrájený česnek a podlijeme vývarem. Dusíme přikryté doměkka.

3.
koriandr • pórek 70 gramů • rajčata cherry 30 gramů
Přidáme nakrájený koriandr, pórek a rajčata. Vypneme ohřev, promícháme a necháme trochu spolu prohřát.

Dobrou chuť!