Kernotto s brynzou a medvědím česnekem
Bezmasý oběd ze špaldových krup, pórku, brynzy a medvědího česneku.
recept,fotorecept,kroupy špaldové (špaldové kernotto),česnek medvědí,brynza,Bezmasá jídla,Vegetariánské recepty
Bezmasá jídla
Ingredience
Ingredience
brynza | 250 | gramů | |
kroupy špaldové (špaldové kernotto) | 350 | gramů | |
pórek | 300 | gramů | |
smetana kyselá (14-18% tuku) | 250 | gramů | |
sůl | ½ | čajové lžičky | |
voda | 700 | mililitrů | |
česnek medvědí | 70 | gramů |
Recept
2.
voda 700 mililitrů • sůl ½ čajové lžičky
... a přilijeme vodu. Vaříme 15-20 minut, podle toho zda chceme mít krupky více či méně rozvařené. Nejlepší jsou jemně křupavé.
4.
... a pak příčně na malé kousky. Přidáme k uvařeným kroupám, promícháme a 3 minuty povaříme vše spolu.
6.
... a zamícháme do kernotta.
8.
... přidáme ke krupám...
9.
... a promícháme. Ihned teplé podáváme.
Dobrou chuť!