RECEPTY

Kernotto s brynzou a medvědím česnekem

Kernotto s brynzou a medvědím česnekem

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Bezmasý oběd ze špaldových krup, pórku, brynzy a medvědího česneku.

recept,fotorecept,kroupy špaldové (špaldové kernotto),česnek medvědí,brynza,Bezmasá jídla,Vegetariánské recepty

Bezmasá jídla

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brynza250gramů
kroupy špaldové (špaldové kernotto)350gramů
pórek300gramů
smetana kyselá (14-18% tuku)250gramů
sůl½čajové lžičky
voda700mililitrů
česnek medvědí70gramů

 

Recept

1. 

kroupy špaldové (špaldové kernotto) 350 gramů

Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce...

Kroupy propláchneme, vložíme do hrnce......

2. 

voda 700 mililitrů  sůl ½ čajové lžičky

... a přilijeme vodu. Vaříme 15-20 minut, podle toho zda chceme mít krupky více či méně rozvařené. Nejlepší jsou jemně křupavé.

... a přilijeme vodu. Vaříme 15-20 minut, podle...

3. 

pórek 300 gramů

Pórek omyjeme, nakrájíme podélně...

Pórek omyjeme, nakrájíme podélně......

4. 

... a pak příčně na malé kousky. Přidáme k uvařeným kroupám, promícháme a 3 minuty povaříme vše spolu.

... a pak příčně na malé kousky. Přidáme k...

5. 

česnek medvědí 70 gramů

Medvědí česnek omyjeme, nakrájíme na malé kousky...

Medvědí česnek omyjeme, nakrájíme na malé...

6. 

... a zamícháme do kernotta.

... a zamícháme do kernotta....

7. 

brynza 250 gramů  smetana kyselá (14-18% tuku) 250 gramů

Rozmícháme brynzu se smetanou, ...

Rozmícháme brynzu se smetanou, ......

8. 

... přidáme ke krupám...

... přidáme ke krupám......

9. 

... a promícháme. Ihned teplé podáváme.

... a promícháme. Ihned teplé podáváme....

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit