RECEPTY

Karbanátky

Karbanátky

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Oblíbené smažené karbanátky z mletého masa.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

16

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule100gramů
mléko150mililitrů
olej fritovací-
pepř černý mletý½čajové lžičky
rohlík bílý2kusy
strouhanka0
sůl1čajová lžička
vejce slepičí2kusy
vepřové mleté maso800gramů
česnek4stroužky

 

Recept

1. 

rohlík bílý 2 kusy  mléko 150 mililitrů  vepřové mleté maso 800 gramů  cibule 100 gramů  vejce slepičí 2 kusy  česnek 4 stroužky  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  strouhanka

Rohlíky nakrájíme bez jejich konců, zalijeme mlékem, necháme rozmočit. Přidáme mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli, vajíčka, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Takto připravenou směs promícháme rukama. Pokud se nám zdá směs řídká, přidáme trochu strouhanky.

Rohlíky nakrájíme bez jejich konců, zalijeme...

2. 

strouhanka

Ze směsi tvarujeme oválné karbanátky, které obalíme ve strouhance.

Ze směsi tvarujeme oválné karbanátky, které...

3. 

olej fritovací

Karbanátky smažíme v horkém oleji pod pokličkou 8 minut, obrátíme a 8 minut je osmažíme z druhé strany bez pokličky.

Karbanátky smažíme v horkém oleji pod...

4. 

Karbanátky můžeme konzumovat s chlebem a hořčicí, nebo je podáváme k omáčkám. Velmi chutné jsou s bramborami či bramborovou kaší.

Karbanátky můžeme konzumovat s chlebem a...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit