Karamelové vegan kuličky

Oblíbené burizonové kuličky bez mléka a másla a přitom stejně skvělé, jako ty s máslem a se zahuštěným slazeným mlékem... a možná i lepší. Mňam!
recept,fotorecept,cukr třtinový,burisony rýžové,Suché pečivo,Bezlaktózové,Nepečené,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Vánoční recepty,Bezlepkové
Suché pečivo
Kategorie
Suché pečivo › Bezlaktózové › Nepečené › Veganské recepty › Vegetariánské recepty › Vánoční recepty › Bezlepkové › Vánoční pečivo › Vánoční nepečené dezerty ›Ingredience
Ingredience
burisony rýžové | 70 238 | gramů kcal | |
cukr třtinový | 150 594 | gramů kcal | |
sójové mléko | 75 34 | mililitrů kcal | |
tahini | 50 298 | gramů kcal |
Recept

2.
... a pomalým zahříváním rozpustíme na karamel.




6.
Hmotu promícháváme a když je mírně teplá začneme z ní tvořit menší kuličky. Během tvoření si dlaně jemně namočíme ve vodě, aby se nám hmota nelepila na ruce.

7.
Uložíme ztuhnout na 24 hodin do chladu.

8.
Potom přendáme do papírových košíčků a můžeme podávat. Skladujeme v chladničce.

Dobrou chuť!