Kapr v alobalu
Jemné rybí masíčko se smetanou a paprikou.
recept,fotorecept,kapr obecný,smetana kyselá (14-18% tuku),Ryby
Ryby
Kategorie
Ryby ›
Ingredience
Ingredience
citron | ½ | kusu | |
kapr obecný | - | ||
mouka hladká | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
pepř černý mletý | - | ||
smetana kyselá (14-18% tuku) | 100 | mililitrů | |
sůl | - |
Recept
1.
kapr obecný • sůl • citron ½ kusu • mouka hladká • pepř černý mletý • paprika červená mletá
Kapra omyjeme osušíme a nakrájíme na podkovy. Podkovy nasolíme a pokapeme citronem. V misce zamícháme mouku, pepř a mletou červenou papriku. V této směsi kapra obalíme.
2.
smetana kyselá (14-18% tuku) 100 mililitrů
Plech vyložíme alobalem, na který poklademe podkovy, zalijeme zakysanou smetanou, alobal zavineme a pečeme v rozehřáté troubě 20 minut.
Dobrou chuť!