Kalamáry na grilu

Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.
recept,fotorecept,kalamáry,Ryby,Recepty na letní grilování,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
bazalka | 0 ?? | lístek kcal | |
kalamáry | 600 414 | gramů kcal | |
olej olivový | 2 264 | polévkové lžíce kcal | |
pepř bílý mletý | 0 ?? | kcal | |
strouhanka | 1 56 | polévková lžíce kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
česnek | 1 6 | kcal |
Recept

2.
strouhanka 1 polévková lžíce • bazalka • sůl • pepř bílý mletý • olej olivový 2 polévkové lžíce
Připravíme si směs z česneku, strouhanky, bazalky, soli, pepře a olivového oleje.


4.
Kalamáry jemně potřeme strouhankovou směsí a tenkou vrstvičku vetřeme i dovnitř.

5.
Grilujeme z každé strany po 5 min.

Dobrou chuť!