Kalamáry na grilu
Oblíbené středomořské jídlo na chorvatský způsob.
recept,fotorecept,kalamáry,Ryby,Recepty na letní grilování,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
bazalka | - | lístek | |
kalamáry | 600 | gramů | |
olej olivový | 2 | polévkové lžíce | |
pepř bílý mletý | - | ||
strouhanka | 1 | polévková lžíce | |
sůl | - | ||
česnek | 1 |
Recept
2.
strouhanka 1 polévková lžíce • bazalka • sůl • pepř bílý mletý • olej olivový 2 polévkové lžíce
Připravíme si směs z česneku, strouhanky, bazalky, soli, pepře a olivového oleje.
4.
Kalamáry jemně potřeme strouhankovou směsí a tenkou vrstvičku vetřeme i dovnitř.
5.
Grilujeme z každé strany po 5 min.
Dobrou chuť!