Jarní míchaná vajíčka

recept,fotorecept,cibulka jarní,ředkvička,vejce slepičí,Vajíčkové snídaně,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Vajíčkové snídaně
Ingredience
Ingredience
cibulka jarní | 2 ?? | kusy kcal | |
olej olivový | 2 264 | polévkové lžíce kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 3 264 | kusy kcal | |
voda | 0 ?? | kcal | |
ředkvička | 6 ?? | kcal |
Recept
1.
olej olivový 2 polévkové lžíce • cibulka jarní 2 kusy • ředkvička 6 ks • voda
Mladou cibulku zbavíme kořínků a části zelené natě, omyjeme a nakrájíme ji na tenká kolečka. Ředkvičku zbavíme kořínků, zelené natě, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme zeleninu a pod pokličkou dusíme 10-15 minut, do změknutí ředkvičky. Podle potřeby můžeme podlít trochou vody.

2.
vejce slepičí 3 kusy • sůl
Po udušení přidáme rozmíchaná vajíčka se solí, vaříme a mícháme do ztuhnutí vajec. Podáváme teplé.

Dobrou chuť!