Jahodovo-jogurtový nanuk
Rychle a jednoduše připravené domácí nanuky.
recept,fotorecept,jahody,jogurt bílý 3,5% tuku,Mrazené dezerty,Recepty na jídla pro děti,Bezlepkové
Mrazené dezerty
Recept
1.
jahody 350 gramů • mléko slazené kondenzované 350 gramů • jogurt bílý 3,5% tuku 350 gramů
Jahody umyjeme, vložíme do vysoké nádoby a ponorným mixérem rozmixujeme. Přidáme zahuštěné slazené mléko, jogurt a rozmixujeme.
2.
Nanukovou směs nalijeme do malých plastových kelímků. Do každého kelímku vložíme malou plastovou lžičku. Dáme na nejméně 4 hodiny do mrazničky.
3.
Před podáváním vyndáme na chvíli z mrazničky, potom nanuk pomocí lžičky vytáhneme z kelímku a můžeme začít mlsat :)
Dobrou chuť!