RECEPTY

Iriko Dashi

Iriko Dashi

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.

recept,fotorecept,ančovičky sušené,Masové polévky,Recepty japonské kuchyně,Bezlaktózové,Bezlepkové

Masové polévky

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

5

Hmotnost porce

208 g

Energie porce

17 kcal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

ančovičky sušené

40

84

gramů

kcal

voda

1000

0

mililitrů

kcal

 

Recept

1. 

ančovičky sušené 40 gramů  voda 300 mililitrů

Ančovičky namočíme na 30 minut do vody.

Ančovičky namočíme na 30 minut do vody....

2. 

voda 700 mililitrů

Vodu s ančovičkami přelijeme do hrnce a přidáme vodu. Pomalu přivedeme k varu.

Vodu s ančovičkami přelijeme do hrnce a...

3. 

A vaříme 10 minut. Pokud se na povrchu vytvoří pěna, odebereme ji lžičkou.

A vaříme 10 minut. Pokud se na povrchu vytvoří...

4. 

Hotový vývar přecedíme přes papírový kuchyňský ubrousek.

Hotový vývar přecedíme přes papírový...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit