Hruškový závin z listového těsta
Šťavnatý štrúdl plný chutných sladkých hrušek.
recept,fotorecept,těsto lístkové,hruška,Štrúdly
Štrúdly
Kategorie
Štrúdly ›
Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 2 | polévkové lžíce | |
hruška | 500 | gramů | |
strouhanka | 3 | polévkové lžíce | |
těsto lístkové | 275 | gramů |
Recept
2.
hruška 500 gramů • strouhanka 3 polévkové lžíce • cukr krystalový 2 polévkové lžíce
Do středového pásu uložíme polovinu rozkrájených hrušek, posypeme polovinou strouhanky a cukru. Stejně vytvoříme druhou vrstvu. Střídavým překládáním pásů těsta uzavřeme náplň.
3.
Pečeme 40 min. při teplotě 180 °C.
Dobrou chuť!