Hermelínová pomazánka
Tato jemná pomazánka nemusí být natřena jen na chlebu a pečivu, je vhodná i na plnění zeleniny např. paprik, rajčat či okurek ...
recept,fotorecept,tvaroh jemný nízkotučný,sýr Hermelín,Pomazánky
Pomazánky
Kategorie
Pomazánky ›
Ingredience
Ingredience
cibule | 50 | gramů | |
máslo | 40 | gramů | |
pepř černý mletý | - | ||
salám mortadella | 50 | gramů | |
sýr Hermelín | 100 | gramů | |
sůl | - | ||
tvaroh jemný nízkotučný | 80 | gramů | |
vejce slepičí | 1 | kus |
Recept
1.
cibule 50 gramů • tvaroh jemný nízkotučný 80 gramů • máslo 40 gramů
Máslo utřeme s jemným tvarohem. Přidáme najemno nakrájenou polovinu malé cibule.
2.
sýr Hermelín 100 gramů • salám mortadella 50 gramů • vejce slepičí 1 kus • pepř černý mletý • sůl
Hermelín, salám a natvrdo uvařené vejce umeleme a smícháme s umíchaným máslem a tvarohem. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.
Dobrou chuť!