RECEPTY

Halászlé z pangasia

Halászlé z pangasia

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Vynikající, jemně pikantní rybí polévka z pangasia. Jednoduchá a rychlá příprava.

recept,fotorecept,pangasius mražený,paprika červená mletá,Masové polévky,Recepty maďarské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Masové polévky

Recepty maďarské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

bujón rybí

30

54

gramů

kcal

cibule

100

44

gramů

kcal

feferónky sterilizované

2

??

kusy

kcal

kmín drcený

½

9

čajové lžičky

kcal

mrkev

100

45

gramů

kcal

olej slunečnicový

50

450

mililitrů

kcal

pangasius mražený

300

240

gramů

kcal

paprika

100

16

gramů

kcal

paprika červená mletá

1

16

čajová lžička

kcal

sůl

1

0

čajová lžička

kcal

voda

½

0

litru

kcal

voda

700

0

mililitrů

kcal

 

Recept

1. 

cibule 100 gramů  olej slunečnicový 50 mililitrů  mrkev 100 gramů  paprika 100 gramů

Cibuli očistíme, pokrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme očištěnou nahrubo nastrouhanou mrkev a najemno nakrájenou papriku. Pod pokličkou dusíme 10 minut.

Cibuli očistíme, pokrájíme nadrobno a...

2. 

bujón rybí  30 gramů  voda ½ litru

Tři kostky rybího bujónu zalijeme vařící vodou a necháme je rozpustit.

Tři kostky rybího bujónu zalijeme vařící...

3. 

pangasius mražený 300 gramů  feferónky sterilizované 2 kusy

Rozmrazené ryby nakrájíme a spolu s nadrobno nakrájenými feferonky přidáme k zeleninovému základu.

Rozmrazené ryby nakrájíme a spolu s nadrobno...

4. 

paprika červená mletá 1 čajová lžička  kmín drcený ½ čajové lžičky  sůl 1 čajová lžička  voda 700 mililitrů

Pangasia orestujeme, přidáme mletou červenou papriku, kmín, sůl, promícháme a zalijeme vodou. Vaříme 20 minut.

Pangasia orestujeme, přidáme mletou červenou...

5. 

Nakonec přidáme připravený rybí (halászlé) bujón, promícháme a převaříme. Podáváme s čerstvým chlebem.

Nakonec přidáme připravený rybí (halászlé)...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit