Guláš z divočáka s brusinkami
Výborný guláš pro milovníky zvěřiny.
recept,fotorecept,divočák - stehno,brusinky sušené,Zvěřina,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zvěřina
Ingredience
Ingredience
bobkový list | 5 | ||
brusinky sušené | 150 | gramů | |
cibule | 1.5 | kilogram | |
divočák - stehno | 1.5 | kilogram | |
koření na zvěřinu | 2 | čajové lžičky | |
paprika červená mletá | 2 | čajové lžičky | |
pepř černý celé | 10 | ||
pepř černý mletý | 1 | čajová lžička | |
sádlo | 125 | gramů | |
sůl | 2 | čajové lžičky | |
voda | 4.5 | litru |
Recept
3.
... a nakrájíme na kostičky.
5.
koření na zvěřinu 2 čajové lžičky • pepř černý mletý 1 čajová lžička • pepř černý celé 10 ks
Přidáme maso, až se maso zatáhne stáhneme kotlík z ohně, přidáme koření...
6.
paprika červená mletá 2 čajové lžičky • bobkový list 5 ks • sůl 2 čajové lžičky
... papriku, bobkový list a sůl. Promícháme.
7.
voda 4.5 litru • brusinky sušené 150 gramů
Zalejeme horkou vodou, přisypeme brusinky a za občasného míchání vaříme do změknutí masa (asi 2-2,5 hodiny). Za tu dobu se část vody odpaří a díky cibuli guláš přiměřeně zhoustne.
Dobrou chuť!