Gnocchi se sýrem Pecorino
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
recept,fotorecept,bramborové gnocchi,sýr Pecorino,smetana na vaření (10-12% tuku),Bezmasá jídla,Recepty italské kuchyně
Bezmasá jídla
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
bramborové gnocchi | 250 | gramů | |
petrželová nať | - | ||
smetana na vaření (10-12% tuku) | 200 | mililitrů | |
sýr Pecorino | 80 | gramů |
Recept
1.
bramborové gnocchi 250 gramů • sýr Pecorino 80 gramů • smetana na vaření (10-12% tuku) 200 mililitrů • petrželová nať
Sýr Pecorino nastrouháme na hrubo a rozpustíme na pánvičce. Přidáme smetanu a mícháme, aby vznikla kompaktní omáčka. Na konec přidáme uvařené gnocchi, aby se pěkně obalily sýrovou omáčkou.
Dobrou chuť!