RECEPTY

Filet z aljašské tresky na páře

Filet z aljašské tresky na páře

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

recept,fotorecept,aljašská treska,brokolice,hrášek mražený,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

aljašská treska1000gramů
brambory600gramů
brokolice250gramů
hrášek mražený250gramů
koření na ryby-
paprika červená mletá-
sójová omáčka2polévkové lžíce
sůl-
česnek4stroužky

 

Recept

1. 

aljašská treska 1000 gramů  sójová omáčka 2 polévkové lžíce  česnek 4 stroužky  paprika červená mletá  koření na ryby  brambory 600 gramů  brokolice 250 gramů

Ze sójové omáčky, utřeného česneku, papriky a pepře uděláme marinádu, kterou potřeme rybí filety. Vložíme je do první (spodní) nádoby parního hrnce. Očistíme brambory a brokolici rozebereme na růžičky.

Ze sójové omáčky, utřeného česneku, papriky...

2. 

hrášek mražený 250 gramů  sůl

Do druhé nádoby vložíme na poloviny nakrájené brambory s hráškem a růžičkami brokolice. Jemně osolíme. Paříme vše spolu 25 minut.

Do druhé nádoby vložíme na poloviny...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit