Filet z aljašské tresky na páře
Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.
recept,fotorecept,aljašská treska,brokolice,hrášek mražený,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
aljašská treska | 1000 | gramů | |
brambory | 600 | gramů | |
brokolice | 250 | gramů | |
hrášek mražený | 250 | gramů | |
koření na ryby | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
sójová omáčka | 2 | polévkové lžíce | |
sůl | - | ||
česnek | 4 | stroužky |
Recept
1.
aljašská treska 1000 gramů • sójová omáčka 2 polévkové lžíce • česnek 4 stroužky • paprika červená mletá • koření na ryby • brambory 600 gramů • brokolice 250 gramů
Ze sójové omáčky, utřeného česneku, papriky a pepře uděláme marinádu, kterou potřeme rybí filety. Vložíme je do první (spodní) nádoby parního hrnce. Očistíme brambory a brokolici rozebereme na růžičky.
2.
hrášek mražený 250 gramů • sůl
Do druhé nádoby vložíme na poloviny nakrájené brambory s hráškem a růžičkami brokolice. Jemně osolíme. Paříme vše spolu 25 minut.
Dobrou chuť!