Fettuccine s brokolicí

Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.
recept,fotorecept,těstoviny - Fettuccine,brokolice,Těstoviny,Recepty italské kuchyně
Těstoviny
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
bazalka | 0 ?? | kcal | |
brokolice | 500 165 | gramů kcal | |
cibulka jarní | 2 ?? | kusy kcal | |
hořčice kremžská | 2 33 | polévkové lžíce kcal | |
máslo | 60 441 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
petrželová nať | 0 ?? | kcal | |
rajčata cherry | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
těstoviny - Fettuccine | 400 1448 | gramů kcal | |
voda | 0 ?? | kcal | |
česnek | 2 11 | stroužky kcal |
Recept
1.
těstoviny - Fettuccine 400 gramů • brokolice 500 gramů • máslo 60 gramů • česnek 2 stroužky • cibulka jarní 2 kusy • bazalka • petrželová nať • hořčice kremžská 2 polévkové lžíce • pepř černý mletý • voda • sůl
Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme na páře. Do hrnce dáme máslo, prolisované stroužky česneku, nadrobno pokrájenou cibulku, nasekanou čerstvou bazalku a petrželku, hořčici a špetku mletého pepře. Zahřejeme, aby se máslo rozpustilo. K máslu přidáme široké nudle s brokolicí, při mírné teplotě opatrně vše promícháme.


Dobrou chuť!