RECEPTY

Fazolová polévka s párkem

Fazolová polévka s párkem

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Jednoduchá polévka díky použití sterilovaných fazolí, rychlá na přípravu.

recept,fotorecept,fazole sterilovaná,vepřové párky,Luštěninové polévky

Luštěninové polévky

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brambory500gramů
cibule120gramů
fazole sterilovaná500gramů
kmín drcený½čajové lžičky
majoránka2čajové lžičky
mouka hladká40gramů
paprika červená mletá2čajové lžičky
pepř černý mletý½čajové lžičky
sádlo40gramů
sůl1čajová lžička
sůl-
vepřové párky250gramů
voda1.5litru
voda500mililitrů
česnek5stroužků

 

Recept

1. 

brambory 500 gramů

Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostičky.

Brambory očistíme a nakrájíme na malé...

2. 

voda 1.5 litru  sůl 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  kmín drcený ½ čajové lžičky

K bramborám v hrnci přidáme teplou vodu ohřátou ve varné konvici, sůl, pepř a kmín, uvaříme je doměkka (15 minut).

K bramborám v hrnci přidáme teplou vodu...

3. 

fazole sterilovaná 500 gramů

Do polévky vložíme sterilované červené fazole bez nálevu.

Do polévky vložíme sterilované červené...

4. Jíška

cibule 120 gramů  sádlo 40 gramů  mouka hladká 40 gramů

Cibuli očistíme, pokrájíme a osmahneme v rendlíku na sádle do zlatova. Přidáme mouku a osmahneme ji.

Cibuli očistíme, pokrájíme a osmahneme v...

5. 

paprika červená mletá 2 čajové lžičky  voda 500 mililitrů

Rendlík odstavíme z ohně, přimícháme papriku a přilijeme teplou vodu. Vrátíme na oheň a dobře rozvaříme.

Rendlík odstavíme z ohně, přimícháme papriku...

6. 

Jíšku přecedíme do polévky, zamícháme.

Jíšku přecedíme do polévky, zamícháme....

7. 

vepřové párky 250 gramů

Párky nakrájíme na tenčí kolečka, přidáme je do polévky a vše spolu 5 minut povaříme.

Párky nakrájíme na tenčí kolečka, přidáme...

8. 

česnek 5 stroužků  majoránka 2 čajové lžičky  sůl

Nakonec polévku dochutíme prolisovaným očištěným česnekem, majoránkou a podle potřeby solí.

Nakonec polévku dochutíme prolisovaným...

Dobrou chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit