Dýňové karbanátky
recept,fotorecept,dýně máslová ,cibule,vepřové mleté maso,Vepřové maso,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 350 | gramů | |
dýně máslová | 450 | gramů | |
koření kurkuma | 1 | polévková lžíce | |
mouka hladká | 100 | gramů | |
olej slunečnicový | 150 | mililitrů | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
petrželová nať | 2 | polévkové lžíce | |
strouhanka | 100 | gramů | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
vejce slepičí | 3 | kusy | |
vepřové mleté maso | 570 | gramů |
Recept
1. Dýni nastrouháme
dýně máslová 450 gramů
Dýni oloupeme, vydlabeme semínka, dužinu nastrouháme nahrubo.
3.
vepřové mleté maso 570 gramů • petrželová nať 2 polévkové lžíce • sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • koření kurkuma 1 polévková lžíce
Do směsi přimícháme mleté maso, nasekanou petrželku, opepříme a osolíme.
4.
mouka hladká 100 gramů • strouhanka 100 gramů • vejce slepičí 3 kusy
Zapracujeme mouku, strouhanku a vejce. Všechno spolu pořádně promícháme.
5. Smažíme
olej slunečnicový 150 mililitrů
Na pánvi smažíme karbanátky 5 minut pod pokličkou, obrátíme a 5 minut smažíme bez pokličky.
6.
Podáváme teplé s bramborovým nebo celerovým pyré.
Dobrou chuť!