Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.
recept,fotorecept,hovězí přední,houby sušené,paprika,Hovězí maso
Hovězí maso
Ingredience
Ingredience
Bramborový prívarok s koprem recept | - | ||
Koprová omáčka recept | - | ||
cibule červená | 120 | gramů | |
houby sušené | 15 | gramů | |
hovězí přední | 400 | gramů | |
olej slunečnicový | 3 | polévkové lžíce | |
paprika | 150 | gramů | |
paprika červená mletá | 1 | čajová lžička | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
sůl | 1 | čajová lžička | |
voda | - |
Recept
1.
cibule červená 120 gramů • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.
3.
Maso přidáme k cibuli a mícháme dokud se nezatáhne.
4.
sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • paprika červená mletá 1 čajová lžička
Přisypeme sůl a koření.
8.
Po 45 minutách přidáme houby a papriku k masu, podle potřeby dolijeme trošku vody, promícháme...
9.
... a dusíme dále do změknutí masa (přibližně 45 minut).
Dobrou chuť!