Bramborová kaše s oříškovou chutí celeru
Dietní kaše bez cholesterolu, vhodná jako příloha k pokrmům z masa.
recept,fotorecept,celer,brambory,Bramborové přílohy,Sezónní recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bramborové přílohy
Kategorie
Bramborové přílohy › Sezónní recepty › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezona - Celer › Sezona - Brambory ›
Recept
1.
celer 100 gramů • voda 500 mililitrů
Celer očistíme, pokrájíme, zalijeme v hrnci vodou a dáme na 10 minut vařit.
2.
brambory 700 gramů • sůl 1 čajová lžička
Brambory očistíme, pokrájíme, přidáme je z celeru, osolíme a spolu vaříme 20 minut.
3.
Vodu nesléváme, ale brambory s celerem v ní rozmačkáme na kaši.
Dobrou chuť!