Balkánský plamen
Něco pro milovníky pikantních jídel.
recept,fotorecept,vepřová kýta,sádlo,slanina uzená,lečo sterilované,žampiony,Vepřové maso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 80 | gramů | |
feferónky sterilizované | 1 | kus | |
kečup | 2 | polévkové lžíce | |
lečo sterilované | 150 | gramů | |
pepř černý mletý | - | ||
slanina uzená | 60 | gramů | |
sádlo | 100 | gramů | |
vepřová kýta | 600 | gramů | |
česnek | 3 | stroužky | |
žampiony | 100 | gramů |
Recept
2.
sádlo 100 gramů • slanina uzená 60 gramů • cibule 80 gramů • žampiony 100 gramů
Cibuli a žampiony pokrájíme. V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmahneme na něm kostičky slaniny a cibule. Přidáme osolené a okořeněné maso a za stálého míchání ho opékáme.
3.
feferónky sterilizované 1 kus • lečo sterilované 150 gramů • česnek 3 stroužky • kečup 2 polévkové lžíce • pepř černý mletý
Když je maso téměř měkké, přidáme feferonku, prolisovaný česnek a nakonec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupem. Dochutíme pepřem a dodusíme maso.
Dobrou chuť!