RECEPTY

Aljašská treska s kari omáčkou

Aljašská treska s kari omáčkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Jednoduchá a rychlá příprava lehkého oběda i pro začínající kuchaře. Jako přílohu jsem zvolil pečenou dýni hokkaido, ale stejně vhodné by mohly být i vařené brambory, nebo bramborová kaše.

recept,fotorecept,aljašská treska,koření kari,smetana na vaření (10-12% tuku),Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Ryby  

Ingredience

Ingredience

aljašská treska

300

225

gramů

kcal

bazalka

0

??

kcal

cibule

60

27

gramů

kcal

koření kari

1

17

čajová lžička

kcal

mouka polohrubá

1

54

polévková lžíce

kcal

olej olivový

2

264

polévkové lžíce

kcal

pepř bílý mletý

0

??

kcal

smetana na vaření (10-12% tuku)

150

195

mililitrů

kcal

sůl

0

??

kcal

 

Recept

1. 

aljašská treska 300 gramů  bazalka  pepř bílý mletý  sůl

Rozmrazený filet tresky naporcujeme na třetiny a krátce osmahneme na rozpáleném oleji, jen tak dlouho, aby se treska nerozpadla. Okořeníme bazalkou, bílým pepřem a solí.

Rozmrazený filet tresky naporcujeme na třetiny a...

2. 

olej olivový 2 polévkové lžíce  cibule 60 gramů  mouka polohrubá 1 polévková lžíce

Na pánvi rozpálíme olej a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a restujeme do zesklovatění. Posypeme moukou a vzniklé žmolky krátce osmahneme.

Na pánvi rozpálíme olej a přidáme nadrobno...

3. 

koření kari 1 čajová lžička  smetana na vaření (10-12% tuku) 150 mililitrů

Přidáme kari, smetanu a promícháme. Podle potřeby doředit smetanou, nebo mlékem.

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit