Národní kuchyně▼
Více▼
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
Hlíva v kurkumové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit