Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v těstíčku
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Surimi - rybí karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit