Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
Pečené zeleninové kuličky
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
BÁBOVKY
Ananasová bábovka
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Placky z bramborového těsta s brokolicí
Krůtí paprikáš
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit