Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
MASOVÉ POLÉVKY
Gazdovská kapustnica s kroupami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Obrácené zelí
Čočková polévka s kysaným zelím
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Kroupová baba s uzeným a houbami
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit