Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Jednoduchá kuřecí polévka
Vepřové maso na houbách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantní kapustnica
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kachní polévka
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Vepřové řízky se švestkovými povidly
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
Segedínský guláš s hovězím masem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit