Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
ActiFry pečená pražma
Pangasius v těstíčku
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Filet z aljašské tresky na páře
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
KOLÁČE
Babiččin koláč
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit