Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí maso na čínský způsob
Kuře na španělský způsob
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
CHLÉB
Indické chlebové placky Čapátí
Griliášky
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Čočkový prívarok
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
VEPŘOVÉ MASO
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit