Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
KOLÁČE
Medovo-jablečný koláč s višněmi
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Pečený květák
SLANÉ CHUŤOVKY
Jogurtové placky se sýrem
Celozrnný tvarohový koláč
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Salát z červené řepy s meduňkou
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Jogurtový nápoj s meruňkami
BÁBOVKY
Cereální bábovka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Obliž prst
Kokosové rohlíčky
Ořechové štangle
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
ROLÁDY
Tvarohová roláda
Hlíva v kurkumové omáčce
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit