Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí nákyp s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit