Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Barevné masovo-zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
TĚSTOVINY
Těstoviny zapékané s lilkem
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Zapečené těstoviny s brokolicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s tuňákem
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso se špagetami
Vepřové řízky na bílém víně
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
Medová srdíčka
Karbanátky z červeného zelí
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka s vejci
KOLÁČE
Babiččin koláč
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit