Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Lilkovo-cizrnové kari
Cizrnové placky s koriandrem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočkovo-cizrnová polévka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-cizrnové rolky
Brambory s cizrnou
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové čoko-oříškové brownies
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
OVOCNÉ SALÁTY
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborovo-cizrnová sladkokyselá polévka
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Polévka z velké strakaté fazole
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit