Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
HOVĚZÍ MASO
Bramboráky s hovězím masem
Nakládané sýry s kořením Gyros
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
Plněná vajíčka
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
ActiFry česnekové kuřecí maso
Kuřecí prsa v sýrové omáčce
Řecký kuřecí wrap
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
Rychlé slané tyčinky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená červená řepa s česnekem
ZÁKUSKY
Karamelový maxi větrník
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
Segedínský guláš s hovězím masem
Utopenci
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit